ÜYELİK İPTALİ ReisBet Üyelik İptali Nasıl Yapılır

ReisBet Üyelik İptali Nasıl Yapılır

ReisBet firmasının üyelik iptalinizi yapmak için firmanın ismini google.com.tr aracılığıyla aratarak ilgili markamızın resmi sitesine gidiyoruz. sitede yer alan iletişim/bize yazın kısmına tıklayarak resmi mail adresini alıyoruz. ReisBet üyelik kapatma işleminizi aşağıda ki adımları takip ederek gerçekleştirebilirsiniz.

mail adresine ulaştıktan sonra karşı firmaya bir mail göndermeniz gerekmektedir. aşağıda mailin içeriğine ücretsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz.

konu: üyelik İptal talebi

sayın ReisBet müşteri hizmetleri,

adınız soyadınız:
kullanıcı adınız:
telefon numaranız:
mail adresiniz:

kullanıcı adıyla ReisBet platformunuzda kayıtlı bir üyeyim. hesap numaram [hesap numaranız] ve kayıt sırasında kullandığım e-posta adresim [e-posta adresiniz].
platformunuzdan memnun kalmam ve kişisel nedenlerden dolayı üyeliğimi sonlandırmak istiyorum. bu bağlamda, aşağıdaki taleplerimi dikkate almanızı rica ediyorum:

üyelik İptali: hesabımın kalıcı olarak iptal edilmesini ve sistemlerinizden tamamen silinmesini talep ediyorum.

kişisel verilerin silinmesi: gdpr (genel veri koruma yönetmeliği) veya ilgili yerel veri koruma yasaları kapsamında, kişisel verilerimin ve işlem geçmişimin 1xbet veri tabanlarınızdan tamamen silinmesini istiyorum.

hesabımda kalan bakiyenin, iptal işlemi öncesinde tarafıma nasıl iade edileceği konusunda bilgi verilmesini talep ediyorum. ayrıca, iptal işlemi sonrası herhangi bir ücret veya borç kalmayacağını onaylamanızı rica ediyorum. üyelik iptal işleminin tamamlandığını ve kişisel verilerimin silindiğini onaylayan bir e-posta almayı bekliyorum.

bu işlemlerin gerçekleştirilmesi için gerekli tüm adımları atmaya ve kimlik doğrulama süreçlerinde işbirliği yapmaya hazırım. lütfen bu talebimle ilgili beni bilgilendiriniz ve işlemlerin tamamlanma süresi hakkında bilgi veriniz.

bu süreçteki yardımlarınız ve anlayışınız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

saygılarımla,

bu şekilde ReisBet üyelik İptalinizi gerçekleştirme talebinde bulunabilirsiniz.